Welkom bij Boosterbox!

Boosterbox is distributeur en uitgever van een breed assortiment kaart- en bordspellen, puzzels en educatieve materialen. Ook voeren we een grote collectie schaakborden en -stukken, dobbelstenen en experimenteerkits. Onze klanten zijn onder andere spellenspeciaalzaken, speelgoedwinkels, boekhandels, kinderwinkels, gift-shops en musea. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Naar shop

Laatste nieuws

lees verder23 oktober minder goed bereikbaar - Vanwege onderhoud zijn wij vrijdagochtend op 23 oktober mogelijk even niet bereikbaar. Voor dringende vragen stuur een e-mail naar info@boosterbox.nl. Dank...

lees verder* NIEUW * Dobbelspel Calavera - De vloek van de schedel. Calavera is een spannend dobbelspel voor 2-4 personen vanaf 8 jaar. Inhoud van de doos: * 6 dobbelstenen * een spelblok Elke...

Meer nieuws

Wachtwoord opvragen

Vul hieronder uw e-mailadres in.

E-mailadres

Vanaf 2005 in beweging!

Vanaf het begin in 2005 is Boosterbox een zeer actieve en continu ontwikkelende onderneming. Begonnen vanuit een berging van 20 vierkante meter oppervlakte, volgepropt met boosterdisplays Magic the Gathering en dobbelstenen, werd al snel de brug gemaakt naar een diversiteit aan kaart- en bordspellen. Om deze groei te kunnen huisvesten is Boosterbox in 2006 verhuisd naar een nieuwe locatie van 250 vierkante meter, die in de loop van de jaren ook weer werd uitgebouwd met diverse aanbouwen en zeecontainers.

In 2011 was de maat (en het magazijn) vol, en moest een volgende verhuizing in gang worden gezet, ditmaal naar Enschede, naar een logistiek zeer gunstige hal, waar op 1100 vierkante meter maar liefst 800 palletplekken en 2150 strekkende meter picklocaties zijn ingericht.

Waar ons assortiment in het begin voornamelijk de liefhebbers van zwaardere (miniatuur)spellen goed bediende, heeft het assortiment in iets meer dan 15 jaar een behoorlijke ommeslag gemaakt naar een mix van bekende merken zoals Ravensburger en Jumbo, veel educatieve producten met bekende kinderboekkarakters als basis, exclusieve distributieschappen van o.a. de houten klassieke spellen van Philos en de unieke puzzels van Gibsons uit Engeland, tot onze eigen uitgaves van Black Stories, LaQ, Hive, Learning Kitds, 3D puzzels en Spektro. Met deze interessante mix van producten zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Onze missie en visie

Wij zijn distributeur en uitgever van een kwalitatief hoogwaardig assortiment voor een brede groep klanten, waarmee Boosterbox en haar klanten zich kunnen profileren in de markt. Door meerwaarde op gebied van producten, kennis en service is een gezonde en winstgevende bedrijfsvoering mogelijk. Er zal onderscheidend vermogen zijn door producten in eigen beheer uitgebracht.

Wij willen een betrouwbare en persoonlijke partner voor onze klanten en leveranciers zijn.
Boosterbox wil de beste zijn op het gebied van assortiment, communicatie en contact met afnemers en leveranciers.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze producten, laat ons dat weten! U kunt een bericht achterlaten via de contactbutton, of ons bellen of mailen met de op de contactpagina aanwezige gegevens. Wij horen graag van u!

Contact

 

De beste merken

Gibsons puzzels
Open Hartig spellen
Sunny Games
Jumbo spellen
Philos spellen
Bambolino spellen
Ravensburger spellen
Spektro spellen